Reviews boek

En, heb je het boek ‘Zes kleine voetjes’ al uit? Laat me dan weten wat je ervan vindt! Ik stel jouw mening en feedback namelijk ontzettend op prijs.

Winnen

Om je te bedanken voor de moeite, wordt er een leuke prijs weggegeven! Laat hieronder een berichtje achter met een korte review en je maakt kans op een leuke schilderworkshop voor vier personen door illustrator Anne Wolfs. Op vlinderzijn vind je meer informatie over de verschillende soorten workshops waar je uit kunt kiezen. De prijs wordt uitgereikt in maart 2012.

De winnaar van de workshop voor vier personen is ondertussen bekend! Femke Goessens mag met drie van haar vrienden naar Balance Painting bij Anne Wolfs. Nieuwe reviews van ‘Zes kleine voetjes’ blijven uiteraard welkom!

Wil je een gesigneerd boek bestellen? Neem dan even contact met mij op…

Advertenties

9 thoughts on “Reviews boek

 1. Natuurlijk had ik de meeste blogs al gelezen. Ze zijn zo ontzettend mooi, ontroerend en ook grappig geschreven. Het boekje lees je in een paar uur uit. Je wilt en kunt het niet wegleggen. Ik wacht met smacht op een volgend boek!

 2. Bij het lezen kreeg ik regelmatig een brok in mijn keel….zo ontroerend is het geschreven. Prachtig als je zo beeldend kunt schrijven, je leeft mee met het gezin. Veel is heel herkenbaar. Prachtig om te zien hoe Lieve deel uitmaakt van het gezin van Wesel. Irene; mooi hoe je je kinderen stuk voor stuk beschrijft en ziet.
  Echt chapeau!

 3. Ik heb vandaag het boek in 1 ruk uitgelezen. Heel bijzonder om deelgenoot te worden van de belevenissen van dit gezin. Hoe dicht vreugde en verdriet bij elkaar liggen…
  Wanneer je de verhalen leest, vrolijk of verdrietig, kun je je zo een voorstelling maken van hoe het is gegaan.

  Dit boek krijgt bij mij een speciale plek.

 4. Ontroerend, grappig, mooi en kippenvel, een paar woorden die voor mij het boek ‘Zes kleine voetjes’ goed omschrijven. Tijdens het lezen van de verschillende verhalen moest ik soms hardop lachen, soms sprongen de tranen me in de ogen en soms kreeg ik kippenvel. Ik vind de verhalen ontzettend levendig geschreven, als je je ogen dichtdoet zie je het verhaal zo voor je. Irene, je hebt het echt goed gedaan en ik kijk nu al uit naar het volgende boek 🙂

 5. Ze blijven steeds weer heel bijzonder, herkenbaar en dichtbij. Voor mij zijn het verhalen die dan een lach en dan een traan oproepen. Prachtige juweeltjes die ik zomaar iedere maandagmorgen cadeau krijg.
  Lieve Irene, dank je wel.

 6. Lieve, mooie, ontroerende, speelse en beschouwende verhaaltjes, stuk voor stuk. Herkenbaar voor ouders met kinderen, maar met een heel eigen draai. Vlot geschreven en daardoor goed te lezen met mooie illustraties. Kortom, verhaaltjes met een lach en een traan. Ga zo door Irene en verrras ons steeds weer.

 7. Dank je wel voor het prachtige boek.
  Heb het nog niet helemaal uit, wil dat ook eigenlijk nog niet.
  Ik lees het met een lach, een traan, met weemoed, de tijd gaat veel te snel.
  Het is geweldig dat ik, wij en zovelen anderen dit mogen lezen, een stuk van jullie leven hierdoor meemaken.
  Als het uit is zal ik het nog vaak ter hand nemen.

  En…. ik kijk uit naar een nieuw boek van jou hand met tekeningen van Anne.

 8. Wat een geweldig mooi en leuk boek! Ontroerend en grappig tegelijkertijd. Een kijkje in het leven van een gezin uit Heerlen. Boeiend van begin tot eind. Ik heb dikwijls terug moeten denken aan mijn eigen jeugd. Zo herkenhaar allemaal. Wat zou de wereld toch eigenlijk veel leuker en minder complex zijn als we gewoon allemaal kind zouden blijven. Ik hoop op een vervolg!

 9. Geweldig geschreven, zo beeldend. De situaties spelen zich bijna voor je neus af. Je deelt de emotie alsof je er zelf op dat moment bij betrokken bent. Een boek met een lach en een traan..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s